Logo Universiteit Utrecht

Science & Fiction

Eerdere edities

2010: Wondering what to do next

filmfestival_beeld_2010In 2010 organiseerden het Louis Hartlooper Complex en het Departement Bestuurs- en Organisatiewetenschap (USBO) voor het eerst een filmreeks met wetenschappelijke explicateurs. Dit gebeurde naar aanleiding van het tienjarig bestaan van USBO.
Onder het motto Wondering what to do next werden op vijf woensdagavonden vijf bijzondere films vertoond. Vijf films die je aan het denken zetten over onderwerpen als leiderschap, onderdrukking, professionaliteit, politieke beïnvloeding en het maken van keuzes. Vijf films over maatschappelijke onderwerpen. Wat betekent het wat je hebt gezien en gehoord? En wat doe je ermee? Wondering what to do next?

Prikkelende wetenschap en films van betekenis kwamen samen in het filmfestival Wondering what to do next. In de geest van filmexplicateur Louis Hartlooper hielden de wetenschappers een korte inleiding bij iedere film. Na afloop konden bezoekers met hen in gesprek. Deze filmreeks stond aan de basis van Science & Fiction, de filmreeks die Louis Hartlooper Complex en USBO in de jaren daarna organiseerden.

Download de flyer

Meer weten over deze filmreeks? Download hier de flyer science fiction 2010 van Wondering what to do next.